Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSZSZB megye ezüst emlékérme - 2004. május 4.
Gazda László a Közgyűlés elnöke adta át

Az elnök hangsúlyozta, hogy a gyorsan népszerûvé vált énekes, aki a Tiszadobi Gyermekvárosban nőt fel,
mindig hálásan emlékezik meg tiszadobi otthonáról, az ott töltött évekről.”Oláh Ibolya újabb ezüstje

Oláh Ibolyát, a Megasztár finalistáját Gazda László, a megyei közgyűlés elnöke hivatalában fogadta és ezüst emlékérmet adományozott a népszerû énekesnek.

Gazda László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyûlés elnöke hivatalában fogadta Oláh Ibolyát. A tv2 Megasztár mûsorának finalistáját az elnök Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Ezüst Emlékérmével tüntette ki. Az elnök hangsúlyozta, hogy a gyorsan népszerûvé vált énekes, aki a Tiszadobi Gyermekvárosban nõtt fel, mindig hálásan emlékezik meg tiszadobi otthonáról, az ott töltött évekrõl.

Az elnöknél tett látogatásra is elkísérte Oláh Ibolyát Illésné Áncsán Aranka, a Tiszadobi Gyermekváros igazgatója, akit a sztár ma is „anyácskának” nevez.

A Megasztár ezüstérmese a kitüntetés átvétele után felszabadultan nyilatkozott az „itthoni” újságíróknak. Elmondta: kedden este a Gundel Emlékérmet is megkapta. Nem gyõzte sorolni, mennyi a munkája. Napjai felvételekkel és fellépésekkel telnek. Azt is megtudhattuk, a sok szereplés ellenére még nem lett gazdag.
Oláh Ibolya elmondta, hogy Budapesten is mindenütt felismerik, megállítják, autogramot kérnek tõle. Most a sztárházból kikerülve bérlakásban él, de napjai nagy részét stúdiókban tölti, mert szeretne az énekesi pályán érvényesülni. Azt is elárulta, hogy a szakma képviselõi közül Presser Gábortól kapta eddig a legtöbb segítséget.
A Megasztár országosan ismert ezüstérmese ezúttal sem tagadta meg magát, a rázúduló kérdések közben egyszer csak megkérdezte Illésné Áncsán Arankát: - Mikor megyünk már haza?

(
http://www.indexkelet.hu/nyomtato.php?cikk=12878)