Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK



Weltautó Centrum, Bp. - 2004. április 17.
Megasztár koncert

Az eső még mindig esett, teljesen át is fagytunk, de azért a sikoltozások, a taps nem maradhatott el. :) Persze nem olyan hévvel, mint a döntőkön, a meleg (néha túlzottan is) Millenárisparkban, de ott voltunk! :) Gitárkísérettel előadta a „What’s Up!” című számot.
Majd a szám végénél Tilla ismét elővette igazán jó humorát, amit se Ibolya, se mi nem nagyon tudunk értékelni..”



Ma volt egy Megasztáros koncert a Weltauto telephelyén a Fáy utcában. Sokakban felmerült a kérdés a koncert előtt egy nappal, hogy vajon hol tartják majd ezt a koncertet, mert igazándiból nem nagyon férne el sehol, maximum az udvaron. Ezzel nem is lett volna baj (ha a tegnapi időjárást nézzük), de ma, amikor hajnalban felkeltem és kinéztem az ablakon, azt láttam, hogy szakad az eső. Azt kérdeztem magamtól, hogy vajon most mi lesz! Gyorsan felhívtam egy-két ismerősömet, akikkel meg volt beszélve a találka, hogy akkor a rossz idő ellenére megyünk-e! Persze mindenki nagy fanatikushoz híven kijelentette, hogy „Természetesen, megyünk!” :)))
Így hát elindultam, összeszedtem az embereket, majd abban reménykedve, hogy eláll az eső, megcéloztuk a koncert helyszínét. Mikor odaértünk még ugyanúgy szakadt az eső, de lelkesedésünket mitsem gátolva, vártuk, hogy kinyissanak és elkezdjék a zenélést! Kb. 1 óra várakozás után megjelent Tilla, aki irtó vicces kedvében volt! (Hihetetlen az a pacák!) :) És felkonferálta az első fellépőt, aki Aczél Gergő volt… Majd szép sorban jöttek a Megasztárok, mindenki 2-2 dal előadásával. Majd utolsó előttiként (utolsó természetesen Tóóóóth Veronika, a 2004es év hangja volt :P) megjelent a színpadon Oláh Ibolya! :) Az eső még mindig esett, teljesen át is fagytunk, de azért a sikoltozások, a taps nem maradhatott el. :) Persze nem olyan hévvel, mint a döntőkön, a meleg (néha túlzottan is) Millenárisparkban, de ott voltunk! :) Gitárkísérettel előadta a „What’s Up!” című számot. Majd a szám végénél Tilla ismét elővette igazán jó humorát, amit se Ibolya, se mi nem nagyon tudunk értékelni.
A jelenet a következő volt:
Tilla közölte Ibolyával, hogy ott az utca másik oldalán van egy kis kocsma, aminek Pisti a neve… mehet nosztalgiázni. És gyorsan meg is kérdezte, hogy miért dobta szegény Pistit! Erre Ibolya tekintetével nem tetszését kinyilvánítva közölte, hogy „De hát én nem is hagytam ott!” A műsorvezetők gyöngye természetesen visszavágott, hogy „De megfordult a fejedben, nem igaz?” Ezek után Ibolya fogta magát és leviharzott a színpadról. (Valószínű, hogy ezért nem hallhattunk Tőle több produkciót! KÖSZÖNJÜK TILLA!) (Csak azt tudnám, hogy Tillának mi is a célja igazából. Egyszer a Megások érdekeit nézi, máskor pedig a srácok lelkivilágát figyelembe se véve kotyog és jelent ki dolgokat – Ki érti ezt…)
És Zárásként (Természetesen csak Tóóóth Veronika után) jött a rég nem hallott Csillagdal! Aranyosak voltak, megpróbálták megénekeltetni a közönséget, de már nem sok sikerrel, hiszen a koncert végére szinte csonttá fagytunk és teljesen bőrig áztunk! Mindenesetre én nagyon jól éreztem magam, szerintem a rossz idő ellenére is jó volt látni, hallani őket!

(Tücsök, KM blog, 2004-04-17 20:50:28)