Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK1. OIFC találkozó - 2004. április 10.
Később ebből alakul ki az IBolyKa Baráti Kör (IBK)

„..Ma tartottuk az Oláh Ibolya Fan Club szervezését előkészítő első megbeszélést, amelyen a mai alkalommal tizenketten tudtak megjelenni. Az ismerkedést követő kötetlen beszélgetésből kirajzolódott néhány fontosabb téma, amelyek tisztázása feltétele a további szervezőmunkának..”


Ma tartottuk az Oláh Ibolya Fan Club szervezését előkészítő első megbeszélést, amelyen a mai alkalommal tizenketten tudtak megjelenni. Az ismerkedést követő kötetlen beszélgetésből kirajzolódott néhány fontosabb téma, amelyek tisztázása feltétele a további szervezőmunkának:

1. Szervezeti forma
Mindenképpen szükséges lenne, hogy a klub jogi formában is megalakuljon. Az egyesületi illetve az alapítványi formára volt javaslat, ezek közül jogi segítséggel kell kiválasztani a megfelelőbbet.

2. Honlap
Az OIRO a legfontosabb fórumává és szervezőjévé vált Ibolya rajongótáborának. Ibolya kérésének megfelelően Arankáék regisztrálták az: Ibolyka.com domain nevet. Ez egyelőre szerkesztés alatt, felirattal jelentkezik be, de ha beindul, akkor azon csak általuk jóváhagyott információk jelennek meg. Az OIRO működése természetesen folytatódik, sőt a jövőben nagyobb tárkapacitással!

3. Kapcsolattartás Ibolyával
A Klub és Ibolya között még a hivatalos megalakulás előtt folyamatos és megbízható kapcsolatot kell kialakítani. Ebbe Arankát is be kell vonni, reméljük sikerül a 24.-i találkozóra meghívni. Néhányan, akik felvették egyes ügyekben a kapcsolatot velük, ezt a továbbiakban is fenntartják. Ugyanakkor a klub egyik célja éppen az lenne, hogy a rajongói telefonok, levelek gyakoriságát csökkentsük.

4. A klub mozgástere
Ibolya Megasztár szerződése még érvényben van és nagyon sok (szinte minden) területen megkötéseket tartalmaz. Át kell tekintenünk, hogy mekkora mozgástér maradt, amibe a klub által tervezett támogatások és felkérések illeszthetők.

5. A következő találkozó
A következő klubtalálkozó két hét múlva, április 24-én lesz, a meghirdetett időpontban és helyszínen. A tervekkel ellentétben akkor még valószínűleg nem alakulna meg hivatalos formában a klub, mivel a jogi előkészítés hosszabb időt igényel. Pontos dátum és helyszín a tagoknak küldött hírlevélben lesz olvasható.

Végül, de nem utolsó sorban Ibolyáról is beszéltünk :-)
Egyetértettünk abban, hogy jó lenne, ha ő dönthetné el, hogy milyen zenét szeretne játszani, énekelni. Jelenleg még nem látható, hogy ez hogyan valósulhat meg. A rajongók és támogatók szeretete, segítsége, talán könnyebbé teszi kicsit a következő időszakot Ibolya számára.

(gjolipo, OIRO, 2004.04.11. 0:30)