Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár 11. végső döntő - 2004. április 3.
„You make my world turn” (Diane Warren írta Oláh Ibolya részére!)

Ibolya és Veronika rendkívüli lehetőséget kapott. A Megasztár két döntőse olyan dalt fog énekelni, melyet az amerikai zenei világ egyik legismertebb dalszerzője kifejezetten nekik írt. A hölgy Diane Warren, akit napjaink legsikeresebb dalszerzőjeként tartanak számon az egész világon. Az N'Sync, az Ace of Base, Gloria Estefan, Britney Spears, Christina Aguilera, Whitney Houston, Enrique Iglesias, az Aerosmith, Ricky Martin, Cher, Toni Braxton, vagy éppen Celine Dion szerepel a slágerlisták élén dalaival. Most Ibolyának és Veronikának írt számot. Diane dalaival még nem mérkőztek tehetségkutatókon a játékosok. Az első ilyen jellegű felkérést a Megasztártól kapta. Mint mondta örömmel vállalta, mert kedveli a zenei vetélkedőket. A világ legsikeresebb női irányítású zenegyárának birtokosa szerint bár manapság gyakran elfelejtik, de az igazi értéket még mindig a dal és az énekes hordozza. A több ezer jelentkező közül kiválasztott néhány énekes sikere garancia az értékre és a minőségre. Mint mondja dalainak komponálásakor ő is ezt várja el saját magától. Ezért örül, hogy dalait a világ legnagyobb előadói után Ibolya és Veronika is énekelni fogja..”


Kisfilm:

Ibolya és Veronika rendkívüli lehetőséget kapott. A Megasztár két döntőse olyan dalt fog énekelni, melyet az amerikai zenei világ egyik legismertebb dalszerzője kifejezetten nekik írt. A hölgy Diane Warren, akit napjaink legsikeresebb dalszerzőjeként tartanak számon az egész világon. A nyolcvanas évek közepén olyan előadóknak írt számot, mint Elton John, Tom Jones, Tina Turner, Barbra Streisand vagy Roy Orbison.
Karrierje a mai napig töretlen. Mostanában a világ legnagyobb sztárjainak gyártja a slágereket, felsorolva aneveket szinte hihetetlen, hogy ennek a sok különböző karakterű, eltérő műfajt képviselő előadónak ugyanaz a zeneszerző írja a dalait. Az N'Sync, az Ace of Base, Gloria Estefan, Britney Spears, Christina Aguilera, Whitney Houston, Enrique Iglesias, az Aerosmith, Ricky Martin, Cher, Toni Braxton, vagy éppen Celine Dion szerepel a slágerlisták élén dalaival. Most Ibolyának és Veronikának írt számot.
Diane dalaival még nem mérkőztek tehetségkutatókon a játékosok. Az első ilyen jellegű felkérést a Megasztártól kapta. Mint mondta örömmel vállalta, mert kedveli a zenei vetélkedőket.
A világ legsikeresebb női irányítású zenegyárának birtokosa szerint bár manapság gyakran elfelejtik, de az igazi értéket még mindig a dal és az énekes hordozza. A több ezer jelentkező közül kiválasztott néhány énekes sikere garancia az értékre és a minőségre. Mint mondja dalainak komponálásakor ő is ezt várja el saját magától. Ezért örül, hogy dalait a világ legnagyobb előadói után Ibolya és Veronika is énekelni fogja.

Nincs kedvenc dalom, mégis sok kedvencem van. Olyan ez, mintha az kérdezné melyik a kedvenc gyerekem, miközben mindegyiket másért szeretem.
Boldog vagyok, hogy ezek a gyerekek kiállnak és azokat a számokat éneklik, amiket én írtam, hiszen több ezer jelentkező közül nekik sikerült bejutni és ők a legjobbak.
Az énekes és a dal soha nem megy ki a divatból, ez nagyon jó és az is, hogy ezek a műsorok interaktívvá váltak, a nézők szavazhatnak, így részeseivá válhatnak az amerikai álom, vagy akát a magyar álom megvalósulásának. Fantasztikus, hogy ezek a fiatalok a semmiből előtűnnek és sztárrá válnak. Vannak akik azt mondják, hogy ez az egész csak egy nagy gyár, de szerintem csodálatos, hogy megpróbálják és sikerül nekik. Mi a gond ezzel?
Ibolya és Vera ti már mindketten nyertesek vagytok. Már csak azért is, mert isteni dalokat énekeltek, jaj nem csak viccelek, hanem azért mert idáig eljutottatok. Sok sikert! És köszönöm, hogy a dalaimat éneklitek!
(Diane Warren)


Zsűri értékelés:

Egyszerre kell értékelnünk Diane Warrent is, akire igazán nem lehetünk panasszal. Egy olyan dalt írt neked, ami igazán neked való, és ha nem is te vagy az egyik legnépszerűbb énekes, de mindeképpen az egyik legjobb ezek közül, legalábbis én ebbe biztos vagyok.
(Pierrot)

Nagyon-nagyon tetszett ez a nóta és szerintem nagyoin jól megtaláltad benne önmagad. Nem tudom, hogy valóban íg volt-e vagy így érezted-e, de én így éreztem és köszi szépen.
(Pély Barna)

Gratulálok Drága, nem okoztál csalódást, megint a szabadlelkű vad kanca éned, a rockos vonal kijött, az érzelmek megint ott voltak és az erő is és közben a franciás eleganciád és a finomságod, ugyhogy gratulálok!
(Soma)

Nagyon tetszett, nagyon klasszul énekeltél, mert nagyon érzékelhető volt ez a fölényes visszafogottság, vad voltál tényleg, hogy egy szót ellopjak a somától, vad voltál és mégis visszatartottad az egészet és ez nagyon-nagyon jó benyomást keltett, nagyon klassz volt!
(Presser Gábor)

Szeintem te egy fekete hattyú vagy és el fogom mesélni az unokáimnak, hogy ott voltam azon az estén, amikor énekeltél..télleg..
(Bakáts Tibor Settenkedő)