Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár 11. végső döntő - 2004. április 3.
„Sisters are doin' it for themselves” (Ibolya & TVera duettje)

Ahogy a pénznek úgy az igazságnak is 2 oldala van. És nagyon jó votl tényleg, hogy együtt énekeltetek. Igen, a fej és az írás ti vagytok. Az az igazság, én megmondom őszintén, úgy érzem, hogy a Vera nyeri a Megasztárt, de ha két gyerekem van, az egészségesebb az, akit inkább elengedek magamtól, és ezért Oláh Ibolyát szeretném, ha ő nyerné.”


És akkor eljött a pillanat, most az egyszer a szavazás lezárása előtt kell véleményt mondani a zsűrinek, azt kérjük most tőletek, hogy mondjátok meg szerintetek ki nyerje a Megasztárt?
(Tilla)

Ajjaj.. ezt a feladatot azért elvégezni itt elsőként.. Nos.. hát.. azt hiszem, hogy nem attól lehetetlen most dönteni, mert rajtunk a felelősség, hanem, mert valóban olyan pici a különbség, hogy azért nagyjából a szavazatokon is látszott, hogy itt azért néhány százalékon múlik ez. Ha nekem kötelező valakit mondanom, akkor nem a Megasztáros eddigi szereplése alapján, hanem a mai est alapján egyszerűen csak azért, mert egy 2 százalékkal színesebb volt - és ez alószínűleg a daloknak köszönhető -, akkor Ibolyát mondom.
(Pierrot)

Az az igazság, hogy nehezen tudnék különbséget tenni a két énekesnő között, akik most a színpadon vannak, mert nagyon-nagyon hasonló teljesítmányt nyújtottak, csak másfajta minkettőjöknek az egyénisége, viszont nagyon örülök, hogy egy ilyen showban ezek az egyéniségek felszínre kerülhettek, úgyhogy gratuálok mindkettőtöknek.
(Pély Barna)

Nos, egész héten ezen törtem a fejem, ugyanis nagyon sokáig, mostmár így őszintén bevallom, nekem Ibolya volt az ”über alles”, ”mindenek fölött” és aztán annyiszor megríkatott a Veronika az ő fantasztikus belső fényével, hogy mára eljutottam arra pontra, hogy nem tudok nevet mondani, ha kersztre feszítenek sem tudok. Egész héten ezen filóztam és már amikor a Laci bennt volt azt éreztem, hogy olyan minthogyha valaki kötelezne arra, hogy megmondjam, hogy Greta Garbo, Sophia Loren vagy Merylin Monroe a leggyönyörűbb. Mikor melyik.. hát ez hangulat kérdése, tehát nem tudok különbséget tenni. Mind a kettő páratlan tehetség, gratulálok, adjon nektek az Isten sok-sok erőt, hogy adhassatok. Gratulálok!
(Soma)

Ha nézem a képernyőn, hogy mennyi a különbség, akkor van valami 1 százalék, szóval magyarul itt nem tudom elhinni, hogy valaki vesztes lesz, tehát nem lehet nevet mondani. Inkább azt szeretném mondani, hogy a számomra szimbolikus, hogy kettesben fejezitek be a versenyzést, és azt kell, hogy mondjam, hogy ez nagyon szép gesztus volt a műsorkészítők részéről is, ugyhogy gratuláljunk nekik is meg nektek is. És egy kicsit fáj, hogy vége van, mindegy, hogy ki nyert.
(Presser Gábor)

Nem 1 százalék a különbség a két énekes között, hanem 30 százalék, Presser Gábor nem láthatta onnan a zsűri karzatról, tehát egyáltalán nincs holtverseny, valamelyik énekes 30 százalékkal vezet a másik előtt.
(Tilla)

Ahogy a pénznek úgy az igazságnak is 2 oldala van. És nagyon jó volt tényleg, hogy együtt énekeltetek. Igen, a fej és az írás ti vagytok. Az az igazság, én megmondom őszintén, úgy érzem, hogy a Vera nyeri a Megasztárt, de ha két gyerekem van, az egészségesebb az, akit inkább elengedek magamtól, és ezért Oláh Ibolyát szeretném, ha ő nyerné.
(Bakáts Tibor Settenkedő)