Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár 11. végső döntő - 2004. április 3.
„Heal the world” (közös dal)

Készülök a döntőre. Hatalmasat szeretnék Nektek énekelni. Felszabadultan, lazán, úgy, ahogyan még soha. Remélem sikerülni fog. Nektek énekelek, dalaimmal szeretném megköszönni, hogy mellettem voltatok, magasra emeltetek. Akkor is kitartottatok mellettem, mikor padlón voltam. Legyen ünnep, ez a szombat. Egy olyan ünnep, ahol én ünneplem azokat, kik megértenek, szeretnek ilyennek, amilyen vagyok. Ünneplem azokat, kik sokat segítettek, és ünneplem Magyarországot, mely befogadott, s lett az én hazám is.
Szeretlek Magyarország!”Sziasztok, sziasztok!
Itt vagyok, nem vesztem el. Készülök a döntőre. Hatalmasat szeretnék Nektek énekelni. Felszabadultan, lazán, úgy, ahogyan még soha. Remélem sikerülni fog. Nektek énekelek, dalaimmal szeretném megköszönni, hogy mellettem voltatok, magasra emeltetek. Akkor is kitartottatok mellettem, mikor padlón voltam. Legyen ünnep, ez a szombat. Egy olyan ünnep, ahol én ünneplem azokat, kik megértenek, szeretnek ilyennek, amilyen vagyok. Ünneplem azokat, kik sokat segítettek, és ünneplem Magyarországot, mely befogadott, s lett az én hazám is.
Szeretlek Magyarország!

(Ibolya, 2004-04-01 20:04:37)

Csak beköszönök hozzátok: SZIASZTOK, SZERETLEK BENNETEKET. LEGYEN SZÍVETEKBEN NAGYON NAGY SZERETET.AKI CSAK TUD, JÖJJÖN EL, VAGY ÜLJÖN A TV ELÉ. TIÉTEK MINDEN DALOM. SOK SOK PUSZI NEKTEK!!!
Ibolya

(Ibolya, 2004-04-02 18:09:11)