Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár 11. végső döntő - 2004. április 3.
„Free your mind” (TVera választotta Ibolyának)

Gratulálok, tényleg nagyon jó áll neked ez a rockos vonal, mindenesetre érdekes, hogy ez ma már a második olyan dal, amit egy ilyen nem is énekléssel, hanem ilyen ordítással vagy kiáltással fejezel be és többször a zeneiségbe kitört belőled egy ilyen állat. Nagyon érdekes, valahogy megszűnt az éneklés és megintcsak jött ez az önfeledt ösztönlény, aki majdhogynem ördögi. De hozzá kell, hogy fűzzem, hogy ez a titokzatosság és kiszámíthatalanság az ami hozzád tartozik, és ami miatt annyira szeretünk. Nagyszerű volt, gratulálok!”


Kisfilm:

Kettő immáron történelmi jelentőségű levél van a kezemben, Tóth Veronikáé és Oláh Ibolyáé. A legszebb az, hogy egyiket sem ők adták fel.
Részlet Ibolyáéból: Sajnos nem volt módom arra, hogy zeneiskolában tanuljak, ezért mindig problémát jelentett az, hogy a zeneelméletet nem ismerem jól. Ennek ellenére megtanultam gitározni, szívesen énekelek saját gitárkísérettel.

Dobon visszahúzódóbb voltam. Nem sokat beszéltem, csak akkor beszéltem, hogyha nagyon muszáj volt. Már teljesen lemondtam ám az egész éneklésről, majdnem mint egy remete úgy éltem..
(Ibolya)

Nekem a zene az egy.. olyan mint az én mentőangyalom, ő az én angyalkám. Gyakorlatilag ebbe kapaszkodik az ember. Jó volna már hazamenni azért, pihenni egyet, nagyokat sétálni az erdőben, futni..
(Ibolya)

Egész héten azt fogom neki mondani, hogy készüljöün teljes erőbedobással, akkor is, hogyha már úgy érzi, hogy nincs hozzá ereje. Készüljön teljes erőbedobással és nyújtsa a maximumot.
(Anyácska)

Ibolyának a Free your mind című dalt választottam. Nagyon jól áll neki a dal, olyan mintha neki írták volna, ugyhogy nagyon klassz lesz.
(Tóth Veronika)


Zsűri értékelés:

Borzasztóan örülök neki, de szerintem te is, hogy Veronika nem disznó módon választott neked, hanem valami olyasmit, ami szerintem neked kifejezetten jól áll, ez aztán engedte, hogy sziporkázz a színpadon, ördögi voltál, ez a legjobb szó rá szerintem.
(Pierrot)

Szeretném megdícsérni a közönséget, mert úgy látom, hogy ma a legjobbat hozzátok ki az Ibolyából. Éljen!
(Pély Barna)

Gratulálok, tényleg nagyon jó áll neked ez a rockos vonal, mindenesetre érdekes, hogy ez ma már a második olyan dal, amit egy ilyen nem is énekléssel, hanem ilyen ordítással vagy kiáltással fejezel be és többször a zeneiségbe kitört belőled egy ilyen állat. Nagyon érdekes, valahogy megszűnt az éneklés és megintcsak jött ez az önfeledt ösztönlény, aki majdhogynem ördögi. De hozzá kell, hogy fűzzem, hogy ez a titokzatosság és kiszámíthatalanság az ami hozzád tartozik, és ami miatt annyira szeretünk. Nagyszerű volt, gratulálok!
(Soma)

Nagyon-nagyon nagy tempót énekeltél. Fantasztikusan nehéz ilyen tempót énekelni. És gratulálok, egy csomó zenész tanulhatna tőled, hogy hogy kell tempót tartani.
(Presser Gábor)

Az igazi varázsló az változtatja a formáit, nem volt igazam, hogy hattyú, fekete puma vagy. Tényleg nagyon állat volt, köszönjük!
(Bakáts Tibor Settenkedő)

Én nagyon szeretem a lírai rockba kiénekelni a dühömet, és most dühös voltam.
(Ibolya)