Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKIrish Cat Pub - 2004. március 30.
Megasztár koncert

Nem csak a képernyőn jön át a személyisége. A szemei ugyanúgy dalolnak, mint a hangja. Egyéltalán nem játszotta a sztárt, mint ott egyesek.
Éppen az a baj, hogy ha a csapattal kell majd hakniznia, egy lesz a sztárocskák közül,
pedig ő egy rendkívüli egyéniség, önálló művészi karriert kell befutnia.”A Pub-ból jövök...

Sziasztok!
Most értem haza a Pub-ból, a többiek még talán ott vannak. Néhány sorban gyorsan elmondom mi volt, aztán majd más bővebben.
Szóval a kis csapat néhány tagjával együtt én is bejutottam nagy nehezen a helyszínre, ahol óriási tömeg volt, alig lehetett lépni (nem is lehetett). Katyáékkal egy pár méterre álltunk a Megasztár csapat asztalától, jól láttuk őket. Mindenki ott volt, sürögtek-forogtak,autogramot osztogattak. Legalábbis a többiek, mert Ibolya nem állt fel az asztaltól amíg ott voltam. Eléggé kevesen forogtak körülötte, egy barátnőjével beszélgetett. Nagyon szép volt és nagyon visszafogottan viselkedett, nem fürdött a rajongó tömegben, mint Laci, vagy S/Tveráék. Ha eddig nem lettem volna a rajongója, akkor ezek után biztosan. Amikor sikerült az asztal közelébe férkőznöm, átadtam neki a Rajongói Oldala címét,hozzátéve, hogy ezt neki készíti a kis csapat (Dénes érdemei elévülhetetlenek). Örült neki, kérdezte, hogy "Itt vagytok?". Azt csak most láttam, hogy Ibolya beírása itt van a mai estén, ezt nem említette...
Ha írtok hozzá, most már biztosan el is jut az üzenetetek!
Később remélem mások is beszéltek vele, de úgy tűnt, hogy ez most nem az az alkalom, ahol pl. egy későbbi taliról lehetne beszélni. Bár ki tudja?

Egyébként tényleg el voltam ájulva a látványtól. Nem csak a képernyőn jön át a személyisége. A szemei ugyanúgy dalolnak, mint a hangja. Egyéltalán nem játszotta a sztárt, mint ott egyesek. Éppen az a baj, hogy ha a csapattal kell majd hakniznia, egy lesz a sztárocskák közül, pedig ő egy rendkívüli egyéniség, önálló művészi karriert kell befutnia. És minél előbb!

(gjolipo, régi OIRO fórum, 2004.03.30 23:02:45)


Irish Cat Pub

Hello mindenkinek!
Most jöttem haza az Irish Cat Pub-ból a mega koncertről. Minden versenyző a fedélzeten volt, kivéve Edmondot. Fejenként két számot nyomtak, Vera és Ibolya volt az utolsó két attrakció. Evelynnek most jobb kedve volt mint az A38-on, akkor nagyon szomorúnak tűnt. Én mindössze ezen a két megabulin voltam, nincs nagy összehasonlítási alapom, de ez jobban sikerült volt, bár a hely sokkal alkalmatlanabb volt egy koncertre. Nyolcra volt meghirdetve a buli,de fél tízkor kezdtek. Gyakorlatilag egy vacsora asztal mellett adták elő a dalokat, szinpad nuku, úgyhogy aki nem elől állt az semmit nem látott. Koncert előtt lehetett autógrammot kérni, sokan nyüzsögtek körülöttük. Mindegyikük nagyon készséges volt és kedves. Az első sorban álltunk a koncert alatt, így dobogó híján tényleg kb. egy méter közelségben voltunk hozzájuk. Laci a Zene nélkül mond mit ér-t, az Sverával a duettet és egy angol számot adott elő, őt is nagyon szerette a közönség... Vera a Magányt énekelte, a másik szám címe most nem jut eszembe, bocs, de nem a Hamu és gyémánt volt az biztos, pedig az az ő dala, azzal sok Cserháti rajongót megfogott. Nagyon jól nyomta, szépen szólt, nagyon szimpatikus, jó humorú kislány, a közönség értékelte is. Utána Ibolya következett a Family porté-val, és az Oh my darlinggal. Nagyon jó kedvében volt, pillanatok alatt szuper hangulatot csinált, felállt egy székre (így mindenki, vagyis hát jóval többen láthatták) és úgy énekelt, táncolt, és a közönséget is megénekeltette. Ő is remekelt, akárcsak Vera, és nagyon jól fel tudta venni a közönséggel a kontatktot. Szerintem a viselkedése nagyon helyes volt, közvetlen, kedves, vicces, az előadása pedig magával ragadó. Őszintén mondom, hogy semmilyen nagyképűséget, undok, lekezelő viselkedést nem láttam tőle, csak pozítivumot.
Viszont érdekességként mondom, hogy amíg Ibolya énekelt, néhányszor a Verára néztem, aki ott állt, szinte mellette, és látva Ibolya sikerét nem tudta leplezni az érzelmeit, hiába próbálta. Azt láttam rajta, hogy nagyon tart Ibolyától. Ezek az én benyomásaim, lehet, hogy más nem így látta volna, bár a barátnőm, aki inkább Vera drukker, ugyanígy látta és megerősített ebben.
Koncert után Vera viszonylag gyorsan távozott, míg Ibolya maradt, mert körbevették a rajongók, akik elhalmozták kisebb ajándékokkal, ő pedig mindennek nagyon örült.
Hát ennyi, sajnálhatjátok, hog ha nem voltatok ott:-))))
Ja és igaza van az alább szólónak, nő létemre nekem is azt kell mondanom, hogy Ibolya nagyon szép,pedig nem is volt sminkelve, és a szemei egyszeűen gyönyörűek.A szine? Hát mélységesen mély fekete.....:-))))

(Tulip, régi OIRO fórum, 2004.03.31 00:21:08)


Vera-Ibolya

Nem akarok rosszindulatú lenni, de Vera szerintem nem őszinte. Igen én is láttam amikor a döntőn örült, hogy Ibolya tovább jutott, de amit tegnap láttam az arcán az nem szeretet és öröm volt, az biztos. Lehet, hogy ha nem lennének versenytársak akkor tényleg jó lenne a kapcsolatuk, de nekem úgy tűnt, hogy a mostani örömködés csak a felszín, a látszat. Vera konferálta be az Ibolyát tegnap, és azért ha humorosan is, de nagyon finoman beszólt neki egyszer-kétszer. Kérdezte Ibolyát, hogy fél e a szombati döntőtől, de valójában ő az aki retteg. Ibolya teljesen felszabadult volt, egyáltalán nem tűnt aggódónak.
Még egy kis érdekesség, ha eddig nem tudtátok, Ibolya bal kezes, épp mint én. Én ugyan nem vagyok kiemelkedő tehetség semmiben, de sok balkezes van a hírességek között.....:-))))

(Tulip, régi OIRO fórum, 2004.03.31 14:02:52)