Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegszületik az OIRO - 2004. március 24.
Oláh Ibolya Rajongói Oldala
(az első..)


..Ez itt Magyarország frissen felfedezett (és talán legtehetségesebb ;-) ) énekesnőjének az Első Rajongói Oldala (tudomásom szerint). Úgy gondoltam, hogy szűkösen mért időm ellenére hozzálátok egy fanoldal készítésének, mivel Ibolyának a legnagyobb a rajongótábora az összes Megasztár műsorban felfedezett versenyzők közül és szeretném ha az oldal a rajongóknak-érdeklődőknek egyfajta információs forrásként, híroldalként és a vendégek összességének fórumként szolgálna..”


Üdvözlök mindenkit!

Ez itt Magyarország frissen felfedezett (és talán legtehetségesebb ;-) ) énekesnőjének az Első Rajongói Oldala (tudomásom szerint). Úgy gondoltam, hogy szűkösen mért időm ellenére hozzálátok egy fanoldal készítésének, mivel Ibolyának a legnagyobb a rajongótábora az összes Megasztár műsorban felfedezett versenyzők közül és szeretném ha az oldal a rajongóknak-érdeklődőknek egyfajta információs forrásként, híroldalként és a vendégek összességének fórumként szolgálna.

Mivel említettem, krónikus időhiányban szenvedek, ezért szívesen venném ha mások is szerkesztenék a lapot velem (vagy akár csak feltöltendő anyagot küldenének). Ezért kérem a t. aktív rajongókat, hogy írjanak e-mailt (vagy akár a fórumba jelezzék) hogy szeretnének-e nekem segíteni.

Az Ibolyáról készült fotókat, az eddig elhangzott dalokat mp3 formátumban folyamatosan feltöltöm, de egyenlőre még csak a Hírlevél és a Fórum üzemel, amibe kérem hogy mindenki a témák szerinti hozzászólásaival, ötleteivel, javaslataival (netán kritikáival) járuljon hozzá a honlap készítéséhez, vagy csak egyszerűen csevegjen a többi vendéggel.

Köszönöm előre is mindenki segítségét!

(MoDe, régi OIRO, legelső bejegyzés, 2004.03.24.)


Kedves Látogatók, Rajongók!

Az Ibolya A38-as hajón való fantasztikus fellépése és a megnyert Különdíj okozta örömünkben az OIRO szerkesztősége elfelejtkezett tájékoztatni benneteket egy másodlagos ám mégis lényeges hírről, ezért múlt szombaton, vagyis április 24-én honlapunk 1 hónapos évfordulóját csak igen csendesen ünnepelhettük meg!

Ez alatt a rövid időszak alatt a lap számunkra sem tervezett népszerűségre tett szert – köszönhető ez az Ibolyát megkedvelők egyre népesebb internetes táborának –, mely tény bizony egyre inkább növekvő munkafeladatokkal és felelősséggel is együtt járt. Mégis az Ibolyát szerető népes csoport a kezdeti kisebb botlásainkkal együtt is elfogadta (és talán megszerette?) honlapunkat és a rajongók-látogatók szorgalmas infó- és anyaggyűjtése következtében oldalunk információ- és anyagtartalmára vonatkozóan kedvező kritikát is  kaphatott.

Kezdeti célunk Ibolya világhálón való népszerűsítése, a rajongók minél jobb kiszolgálása és Ibolya megszerettetése az érdeklődő látogatókkal; ezért nagy örömünkre szolgált, hogy a Megasztár utolsó döntői alatt és Ibolya fellépéseinél a többi rajongóval együtt szoríthattunk, aggódhattunk Ibolyáért, együtt örülhettünk sikereinek (kudarcról ezidáig nem tudunk;-) ) és most már OIRO-ként is emlegetett oldal (a nevet talán le kellene védetnünk?J) segítségével kezdődhetett meg az OIFC, vagyis a rajongói klub megszervezése is.

Népszerűségünket és az ezzel járó bizalmat azonban nem szeretnénk elkótyavetyélni; folyamatosan törekszünk, hogy a lap naprakész, információgazdag, a designt tekintve pedig hamarosan Ibolyához is méltó legyen.

Szeretnénk azt is, hogy más rajongói oldalakkal, webnapló tulajdonosokkal, rajongói társaságokkal a kapcsolat kölcsönösen aktív és segítőkész legyen, hiszen nem az Ibolyával kapcsolatos információk kisajátítása, hanem minél szélesebb körben való terjesztése a célunk.

Legyen ez a MI honlapUNK, ne csak néhány ember határozza meg az oldal tevékenységét, hanem minden rajongó, a jövőbeni klubtagok (és természetesen nem utolsósorban Ibolya) véleményének és ötletének felhasználásával szerkeszthessük az OIRO-t!

Reméljük, hogy továbbra is megtiszteli látogatásával valamennyi rajongó, érdeklődő az oldalunkat valamint hogy hamarosan Ibolya rajongók számára írt személyes üzenetét, véleményét is olvashatjuk majd az OIRO-n.

Néhány számadat az elmúlt 1 hónapról: 

Mindez Ibolyáért és Ibolyának!
Köszönjük!

(MoDe, OIRO, 2004.04.26. 13:55)