Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár 4. döntő - 2004. február 7.
„Man with the golden gun” (filmzene, James Bond)
„We have all the time” (filmzene, James Bond, közös dal)


Néhány hozzászólo szerint pénzes barátaim nyomják a sok SMS-t. A bartátaim, akiket egy pillanat alatt megtudok számolni és akik a Megasztár előtt is és most is támogatnak, nem gazdagok. De amit kapok tőlük, az igazán értékes és úgy hívják, hogy szeretet. ”


Kisfilm:

Az emberek azt hitték, hogy tökéletesen meg voltam elégedve. Ez nem így van, mert nagyon ideges voltam és nagyon haragudtam magamra szombaton. Megfogadtam, hogy többet ennyire lazán nem veszem a dolgokat, hogy így nem készülök és nem tudom azt, hogy mi a dalom. Jó érzés, hogy , még egyszer én kaptam a legtöbb szavazatot, ami egyben már egy nagy felelősség is, ez a része. Mert innentől kezdve magamtól is elvárom, azt, hogy egy még újabb dolgot hozzak ki magamból a színpadon, meg gondolom a néző is elvárja valamilyen szinten. Ezek szerint biztos tetszem nekik, nem?
(Ibolya)


Zsűri értékelés:

Bravo Ibolya, micsoda is vége koreográfiád volt, jól kiosztottad a levelőt! Jó volt ez így, mert Ibolya nagyon betegeskedett a hangjával, konkrétan délután még egy kis hang se jött ki a torkodból, jó volt ez így?
(Tilla)

Hát nekem nagyon megfelelt. :)
(Ibolya)

Jó, nekem is úgy tűnt, hogy ha ez az az állapot, amikor nem tudsz ébnekelni, akkor nincsen olyan nagy baj. :)
(Tilla)

Nekem is nagyon megfelelt kedves Ibolya. Olyan, mint hogyha ezt a dalt neked írták volna, és öszintén szólva okoztál már meglepetéseket, ezért nem sokat képzelgek rólad, hogy mire vagy képes mire, de azért nem gondoltam volna, hogy erre képes vagy. Gratulálok!
(Pierrot)

Tök király volt, tök jó volt! Nem is tok mit mondani, király. Hát most érted..Tök jól működik, tök jól működik..
(Pély Barna)

Engem ismét lenyűgözött a stílusod, van valami olyan elegancia, lezserség, hiperlaza, vagány, bevállalós, nőies, szexi, eredeti, szóval egész egyszerűen te te vagy. És és és próbáltam keresgélni, hogy mi az amin változtatnék, de egyszerűen semmin, semmin. El tudlak képzelni Párizsban, Barcelonában, bárhol. Stílusod van és te vagy és ott vagy és klassz vagy, gratulálok!
(Soma)

Ha van fejlődés, akkor ez az. Ugyanis ez nem a te világod ez a dal, akármit is mondunk. És volt egy feladat, és te ennek a nagyon távol eső dologhoz nagyon könnyen odaszaladtál, és nagyon könnyen megoldottad és én meg mernék esküdni, hogy nagyon kevésszer akarsz majd még az életben ilyen nótát énekelni. De mégis megcsináltad, és le a kalappal, le a kalappal előtted, ezt mondom.
(Presser Gábor)

Vagy hosszan vagy röviden mondom. Röviden Oláh Ibolya éve? Hosszabban, az az érdekes, hogy ez télleg az előadóművészethez kötödik, hogy nézd télleg mennyi arisztokratizmus van a mozgásodban. Tehát azért mondja a Soma, hogy Párizs, vagy Barcelona, hogy ilyen vér arisztokratáknak tudnál mozgáskultúrát adni, vagy mintát, hogy hogy is van ez. Nem is értem ezt az egészet..
(Bakáts Tibor Settenkedő)


Ibolya a döntő után:

Tegnap csodálatosan éreztem magam, annak ellenére, hogy délelőtt teljesen elment a hangom. Szerencsére estére helyreállt és minden rendben volt. Megint elhalmoztatok szavazataitokkal, amit nagyon szépen köszönök. Valaki, valakik azt állítják, hogy sokan sajnálatból szavaznak rám. Már írtam erről korábban, és most is csak azt kérném tőletek, ne sajnáljatok, ne hidjétek azt, hogy nehéz helyzetben vagyok. Tőlem sokkal rosszabb helyzetben is élnek emberek. A jelenlegi életem (Megasztár előtt is) rendben volt, rendben van, s ha kiesek is rendben lesz. Nem az utcáról jöttem ide, van hol laknom és dolgozni is tudok. Ami meg volt, az elmúlt.
Néhány hozzászólo szerint pénzes barátaim nyomják a sok SMS-t. A bartátaim, akiket egy pillanat alatt megtudok számolni és akik a Megasztár előtt is és most is támogatnak, nem gazdagok. De amit kapok tőlük, az igazán értékes és úgy hívják, hogy szeretet.
Láttátok tegnap Dér Henit. Emelt fővel, bátran viselte, hogy most fölötte törnek pálcát. Ha kiesek, én is így szeretném...

(Ibolya, 2004-02-08 16:50:21)