Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár 3. döntő - 2004. január 31.
„Mountains O'Things” (szabadon választott)
szülinapi meglepetés: Keresztes Ildikó


..Valami újat akartam mutatni nektek a színpadon, ezért volt a dob. Csak az a baj, hogy nem tudtam rendesen felkészűlni..
Ezek után arra gondoltam, hogy nekem kell távoznom a csapatból. De nem ez történt. Nehéz volt elhinnem, hogy én kaptam megint a legtöbb szavazatot. Nem érdemeltem meg.. ”Kisfilm:

Nekem a zene az olyan, mint a mentőangyalom, ő az én angyalkám, gyakorlatilag ebbe kapaszkodik az ember. Aki szeret énekelni az tudja. Elsősorban magamnak énekelek, a második sorban pedig a közönségnek. Namost, ha én jól érzem magamat a színpadon, és jól érzem magamat a bőrömben, akkor nem kell más. Itt nem divat az, hogy valaki sztár legyen, én nem tudom, de itt teljesen másképp van, én voltam kint külföltön és ott totálisan sztárolják az énekeseket. Itt nem fujják fel Magyarországon, de ez jó.
(Ibolya)


Zsűri értékelés:

Nahát Ibolya az az igazság, annyi mindent szeretnék mondani, de nem hiszem, hogy elég a műsoridő.. Először is nagyon szeretem benned, hogy győzni tudó-akaró típus vagy. És az az igzság a magyarok nem bénák, igazad van, lehet, hogy győzni kell, és fogod idejössz, dobolsz, és szerintem nem igazán tökéletesen, de hát tök mindegy, ez az egyik. Kettő, hogy a politikusok helyett lehet téged küldenélek az Euro házba, hogy tudunk mi hangulatot csinálni. Három, azt majd a Pici..
(Bakáts Tibor Settenkedő)

Három. :) Először is nagyon-nagyon szeretem amit csinálsz, szeretem amilyen vagy, te jöttél a legmesszebbről és nagyon remélem, hogy ugyanolyan messzire fogsz jutni egy másik irányban. Nagyon szeretem, hogy nem kell neked segítség, nem kell neked mindenféle hátsó sumákolás, odaállsz aztán nyomod, és közben meg jelzem a közönségnek, hogy javítottak, nagyon szépen, most jól tapsoltak, most kapnak egy ötös alát. Ez azért fontos, mert ez is azt mutatja, hogy jól csináltad a dolgodat, neked nem lehet rosszul tapsolni. Szervusz!
(Presser Gábor)

Olyan vagy, mint egy ilyen kincsesbarlang, mérhetetlen sok kincs van benned, az érződik. Tehát már most így elképzeltem, hogy neked ilyen esték.., tehát hogy éveken át, órákon át, éjszakákon át le tudnád kötni az embereket, annyira sok benned a tartalék, annyi a meglepetés, olyan vagy szinte, mint egy ilyen kis varázslónő, aki nem is tudja magáról, hogy ő egy varázslónő. Úgyhogy köszönöm, engem zsigerileg átjárt az élmény, és rajongód vagyok. Kösznöm szépen. Fantasztikus voltál, fantasztikus!
(Soma)

Nagyon-nagyon tetszik amit csinálsz, főleg azért, mert ami belőled jön ösztönösen azt évekig próbálom kihozni a saját diákjaimból, lehet, hogy majd egyszer kéne jönnöd és egy órát tartani nekik lazaságból.
(Pély Barna)

Én meg azon tűnődtem, hogy vajon hol van a bátorságnak meg a pofátlanságnak a határa, és ez valahol ott keresendő, ahol a felkészületlenséget képes elnyomni a tehetség. Mert hát az látszott, hogy gyakorlatilag ha itt most valahogy hirtelen a bejövetelkor azt mondja valaki, hogy inkább énekeld azt, hogy Alanis Morisette, vagy inkább a másik, akkor körülbelül ugyanígy adtad volna elő és valószínűleg ugyanilyen sikert értél volna el vele. Az a lényeg, hogy ha a Gábor már osztályzott akkor én egyszerre adnék neked egy karót meg egy ötöst.
(Pierrot)

Jogos, jogos.., köszönöm szépen.
(Ibolya)


Ibolya a döntő után:

Hát elmúlt ez is. A tegnapi nap után nagyon nehéz megszólalnom. Most nagyon sokan haragszanak rám, persze joggal. Valami újat akartam mutatni nektek a színpadon, ezért volt a dob. Csak az a baj, hogy nem tudtam rendesen felkészűlni. Már péntek este volt és még nem volt felépítve a számom, nem volt kész. És amikor végre kidolgoztam, már kevés idő maradt a gyakorlásra. Végeredmény: sok improvizáció, rögtönzött megoldások, ütemhiba stb. Nagyon sajnálom, és elnézést kérek mindenkitől. Ezen a szombaton a többiek nagyon jók voltak. Ezek után arra gondoltam, hogy nekem kell távoznom a csapatból. De nem ez történt. Nem akartam hinni a fülemnek, amikor Tilla az én nevemet mondta ki. Nehéz volt elhinnem, hogy én kaptam megint a legtöbb szavazatot. Nem érdemeltem meg. És most sokan támadnak emiatt a fórumban, de némelyik csapattársamnak sem tetszik. Most valóban nagy felelősség van rajtam. Nem szabad cserbenhagynom a közönséget, azokat, akik szeretnek és a kevésbé jól sikerűlt számom ellenére is rám szavaztak. A következő szombaton bizonyítanom kell, hogy igenis megtudom csinálni. Szépen, tisztán, tiszta szívből.
Sziasztok, mégegyszer elnézést.


(Ibolya, 2004-02-01 23:09:03)


A múlt héten nagy meglepetésben volt részem, szülinapomon a MegaSztár stábja meghívta nagy kedvencemet, Keresztes Ildikót. Nagyon örültem neki, Ő egy aranyos ember, nagyon jól éreztem magam a társaságában és a többiekkel is jó kontaktusban volt.
Ezutin is köszönöm a stábnak, hogy meghívta, Neki pedig hogy eljött.


(Ibolya), 2004-02-04 10:13:01)