Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár 4. elődöntő - 2003. december 16.
„What's up” (szabadon választott)
Ibolya a zsűri egyöntetű véleménye alapján továbbjut


Nem te vagy itt a legjobb énekes, nem te vagy itt a legjobb gitáros, nem te vagy itt a legjobb nő. És...
ha lenne lemezcégem, akkor téged szerződtetnélek először..”Az elődöntő felvételén fantasztikusan éreztem magam. Nem izgultam egyáltalán, pontosan tudtam mit kell tennem. Ráadásúl a főpróbán sikerűlt befejeznem a dalt is, így lett teljes. A közönség, a hozzászólások, üzenetek alapján mondhatom, hogy a TV nézők és a zsűri is csodálatosan fogadta előadásomat. Őrülök, hogy tetszett.

(Ibolya, 2003-12-22 12:42:54)


Kisfilm:

Ez a tiszadobi nevelőintézet, gyakorlatilag itt nőttem fel. Nem nagyon szeretek beszélni, olyan magamnak való típus vagyok. Azért szeretem ezt a helyet, mert itt tökéletesen el lehet bújni. Nekem a zene az egy kapaszkodást jelent. Kell, szükségem van rá! Engem akkor ér legtöbbször boldogság mikor felállok a színpadra és… és gyakorlatilag produkálom magam. Az az érzés, amit én csinálok és látom azt az emberek szemén, hogy tetszik nekik, amit csinálok, elfogadják, az az nagyon nagy boldogság. Csak akkor utána rosszul vagyok mikor le kell szállnom a színpadról.
(Ibolya)


Zsűri értékelés:

Őstehetség vagy, ez itt most bebizonyosodott feketén fehéren. Ráadásul jó a dumád is és megalaza vagy.
(Pély Barna)

Azt hiszem ebben az országban, de itt a teremben sem én vagyok egyedül, aki még nagyon szívesen elhallgatna tőled akár egy órán keresztül mindenféle dalokat, nekem volt is ebből részem. Remélem, hogy hozzá tudok ahhoz járulni, hogy hogy mások is meghallják! Azon leszek!
(Pierrot)

Nem te vagy itt a legjobb énekes, nem te vagy itt a legjobb gitáros, nem te vagy itt a legjobb nő. És...ha lenne lemezcégem, akkor téged szerződtetnélek először..
(Presser Gábor)

Na, hát én is… el vagyok ájulva tőled drága! Én is azt éreztem, hogy ó de hallgatnám ezt a lányt, de hosszan, de sokáig. Mennyi öröm van benned, mennyi … hát az őstehetség szó!
(Soma)

Ne aggódjál, teljes ájulat van!...Van ez a verseny és van ezen kívül a világ. Például mennek fel a kamatok, állati sokat szorongok, és elkezdtél énekelni és ez a szorongás mind eltűnt. Kisöpörted belőlem a világot. Ilyen nőkhöz komoly költők, Francois Villon írt balladákat, tehát az az igazság, hogy szerintem teljesen kész vagy. Nem gondolnám, hogy rajtad alakítani kell, neked teret vagy utat kell nyitni, hogy legyen futásod. Nagyon-nagyon elvarázsoltál.
(Bakáts Tibor Settenkedő)