Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKVallomások„Az emberek csak csóválják a fejüket, és nem hiszik el, hogy tényleg ilyen vagyok.."„Van olyan ember, aki olyan, mint egy keresztrejtvény: hiányzik még vagy nyolc betű ahhoz, hogy meg tudd fejteni. Ezt nem azért mondom, mert annyira különlegesnek érzem magam, nem. Nem érzem magam különlegesnek, de én olyan vagyok, mint egy időjárás: egyszer tavasz, egyszer nyár, tél és ősz. Az emberek egy idő után megfejtik, hogy valójában milyen ember vagyok én valójában. Azért nem akarom elmondani, hogy fejtsék. Legyen egy keresztrejtvény..

A magánéletben is egy nagyon vidám ember vagyok, vidáman megyek dolgozni is, szeretem a mosolygós embereket. Gyakorlatilag ilyen beállítottságú vagyok. Aki ismer, az megmondhatja, én ilyen vagyok; nem vesznek komolyan, de megértem őket, mert tényleg úgy viselkedem. Nem szeretem a feszélyezett, erőltetett dolgokat és ez ugyan úgy vonatkozik egy ilyen tévés felvételre. Komolynak akkor kell lenni, ha arra megvan az igazi ok!

Senkinek sem akarok megfelelni, csak magamnak. Mindig azt adom magamból, amit lehet, aki vagyok. Lehet, hogy ez hátrány, de nem érdekel, azt hiszem, mindig ilyen maradok. Betörhetetlen kanca vagyok.

Sosem voltam nagyravágyó. Világéletemben kevés pénzért dolgoztam. Volt idő, amikor szórtam a pénzt, egyszer jól pofára estem, azóta megtanultam, hogy be kell osztanom. Mindig hálát adok, nem a jóistennek, mert abban nem hiszek, inkább a sorsnak meg saját magamnak, hogy van hová lehajtanom a fejem. Azt hiszem, nem változtam sokat, de a Megasztárt nem csinálnám végig még egyszer. Nagy kitartás, türelem és fegyelmezettség kell hozzá.

Nagyon szeretnék végig a földön járni. Sokan megbuknak abba, hogy belekerülnek a nagyba. Apránként és folyamatosan tegyen jó dolgokat az asztalra az ember, és ez egy idő után meghozza gyümölcsét.


Csak azzal vagyok jóban, akiről érzem, hogy őszinte velem.

„Csak legbelülről tudok énekelni, legbensőbb érzéseimről, örömeimről, vágyaimról, szomorúságaimról, fájdalmaimról.”

„Külföldön akarok karriert csinálni. Én leszek az, aki be fogom bizonyítani, hogy igenis be lehet futni kint is.

Akkor tudok igazán nagy élményt nyújtani a közönségnek, ha befelé, magamnak énekelek. Az emberek ezt megérzik, és szeretik.”

„Mindig is nyílt csajszi voltam. Szókimondó, és öntörvényű.”

„Az anyagiak soha nem érdekeltek.”

„Nem nagyon szeretek beszélni, olyan magamnak való típus vagyok.”

„Több érzelem van bennem, mélyebbről kapaszkodom fel, mint sok más művész, s nekem az a dolgom, hogy ezt mutassam meg.”

„Az én stílusom a szakadt farmernadrág, egyszerű póló, westerncsizma.”