Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKKardos Genovéva: Sikeresek, határok nélkül - 2008. november 13.
„Akik nem hátráltak meg a nehézségektől”
Az intertjúkötetben 28 sikeres ember vall arról, mit jelent számára a siker.
Minden megkérdezett másként él, mások a munkáik, máshogy telnek napjaik,
egyvalamiben közösek, nem pénzben mérhető sikereket hajszolnak.
Kardos Genovéva – Sikeresek, határok nélkül
„Akik nem hátráltak meg a nehézségektől”- Az intertjúkötetben 28 sikeres ember vall arról, mit jelent számára a siker. Minden megkérdezett másként él, mások a munkáik, máshogy telnek napjaik, egyvalamiben közösek, nem pénzben mérhető sikereket hajszolnak.

Kiadó:
Kossuth Kiadó – Oldalszám: 200 oldal – Kötés: karton

Extrém kalandok hada lapunk újságírója, Kardos Genovéva: "Sikeresek, határok nélkül" című, most megjelent interjúkötetében. Csak ajánlani tudjuk!

H
a már karácsonyi ajándékon töröd a fejed, és nincs ötleted, íme egy ajánlat:
mínusz 25 Celsius-fokban, 6500 méteren, az indiai Kedar-Dome hegycsúcson éjszakázni, motoros siklóernyővel távrepülésben Gödöllőről-Tihanyba repülni, majd vészhelyzetbe kerülni, és majdnem lezuhanni a Balaton felett, kerekes székes futóként teljesíteni a Bécs-Budapest távot, vagy nem látóként megtalálni egy fővárosi címet, a város forgatagában - kalandok, amelyeket jó olvasni...
Más-más kihívások, más-más emberek életéből. Ilyen, és hasonlóan izgalmas, tartalmas történetek találhatóak Kardos Genovéva most megjelent, Sikeresek, határok nélkül című interjúkötetében.

Barlangban távfutni, monosível gleccsert megcsúszni...

A műben több sportolói kaland is olvasható. Mint például, milyen maratoni távot futni barlangban, vagy távfutni mínusz 28 Celsius-fokban, milyen fél lábbal hegycsúcsokat hódítani, milyen monosível gleccsert megcsúszni, vagy éppen csörgőlabda meccset játszani.
Extrém sportkalandok, érdekes történetek.

A lényeg: az egészséges életmód, az egészséges világlátás, ami nemcsak az egészséges emberek sajátja. A sportos életmódnak nincs határa, legyen valaki kerekes székes, nem látó, a sportos életmód mindenhol megtalálható - derül ki mindez (is) a kötetből.

Paralimpikonok, zenészek, színészek, művészek...

A Sikeresek, határok nélkül című interjúkötet szórakoztató és egyben tanulságos olvasmány, amely betekintést ad 28 sikeres ember életébe, akiknek vannak határaik, mégis határok nélkül élnek. A kötet előszavát Dr. Popper Péter írta.
A könyvben 28 sikeres ember vall arról, mit jelent számára a siker. Minden megkérdezett másként él, máshogy telnek napjaik, egy valamiben azonban közösek: nem pénzben mérhető sikereket hajszolnak.

Erős Antónia, Albert Györgyi, Oláh Ibolya, Monspart Sarolta, Deák Bill Gyula, Érdi Tamás, Szekeres Pál, Gyurcsó Lajos szájjal-festő művész, a Baltazár Színház tagjai, Pásztory Dóra, Navratyil Sándor volt monosíző, Deák Gábor, hazánk egyetlen kerekesszékes hátimotoros-siklóernyőse, Szendrő Szabolcs, magashegyi expedíciós hegymászó, aki fél lábbal ostromolja a magas csúcsokat, és még sokan mások....

A kötet kapható a nagyobb könyvesboltokban, a könyv esélyegyenlőségi célú, Braille-írásos változatban is megrendelhető!!!

A Braille-írásos változat a következő címen rendlehető meg: kardosge@vipmail.hu

(
http://www.extrem.hu/cikk/extrem.hu/4574, 2008.10.08.)