Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár Parádé - 2008. szeptember 19.
A legsikeresebb dalok a Legenda kezdetétől
Válogatás az első három Megasztár szereplői által előadott dalokból

„Hazám”Megasztár Parádé – A legsikeresebb dalok a Legenda kezdetétől (válogatás album)
Válogatás az első három Megasztár szereplői által előadott dalokból.

Szeptember 19-én jelenik meg a Megasztár Parádé című album, amely az első három Megasztár legsikeresebb dalait tartalmazza.
A TV2 2004-ben indította útjára Megasztár címmel tehetségkutató műsorát. Már az első sorozat hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendett hazánkban. A sikeres műsor első sorozatát nézők milliói izgulták végig, melyet a nagy közönségsikerre való tekintettel további két széria követett a képernyőn, így vált mára legendássá a műsor. A Megasztár a valódi tehetségeket emelte ki kortól, nemtől, származástól függetlenül, csupán egy dolog számított, kik a legjobb előadók. Az eddigi sorozatokban mindenki megtalálhatta a maga kedvencét, akiért izgulhatott, akinek szavazhatott és drukkolhatott hétről hétre szombatonként, élőben a stúdióban a végső döntők során a Sportarénában vagy a TV2 képernyője előtt ülve.

A Legenda folytatódik! Elindul a Megasztár negyedik szériája, hogy megtudjuk ki lesz az "Év hangja" 2008-ban. Ám a válaszra még várnunk kell, de addig sem maradunk megasztáros élmények nélkül, ha végighallgatjuk a Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a Legenda kezdetétől" címmel megjelenő album dalait. Ezzel a lemezzel vissza tudunk tekinteni, hogyan is alakult az eddigi sorozatokban szereplő kedvenceink, a győztesek és résztvevők karrierje.

A tracklista alapján is látható, hogy a műsorokban feltűnt tehetséges sztárok, művészek számtalan slágerrel gazdagították hazánk könnyűzenei életét. Az emlékek felidézésben nyújt segítséget a szeptember 19-én megjelenő „Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a Legenda kezdetétől" címmel boltokba kerülő válogatás album, amelyen egy csokorba gyűjtöttük össze a legnépszerűbb versenyzők legismertebb dalait.

A lemez újszerű, hiszen a korongon nem a döntőkben önállóan előadott dalokkal találkozunk, hanem műsor után különböző irányba mutató szóló karrierek legnagyobb slágereiből szemezgettünk. A lemezen hallható dalok szinte mindegyike a rádiók és a zenei TV-ék legnagyobb kedvencei voltak az elmúlt években. Ezen a lemezen végre együtt megtalálható és meghallgatható mindhárom sorozat „Csillagdala", amely egyedülállóvá teszi ezt a CD-t.

Mindezek tükrében a „Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a Legenda kezdetétől" c. album remek alkalom arra, hogy felidézzük az elmúlt Legendás Megasztár időszak eredményeit a résztvevők kizárólag magyar nyelvű slágerein keresztül, és ráhangolódjunk az induló újabb Megasztár szériára.

Figyelem! A "Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a Legenda kezdetétől" címmel 2008. szeptember 19-én megjelenő CD rendkívül rajongóbarát áron kerül a boltokba.

Az album megjelenését kiemelt TV2 kampány kíséri!

Kiadó: Magneoton (m-Ton)

Tracklista:
01. Rúzsa Magdi - Aprócska blues
02. Gáspár Laci - Hagyd meg nekem a dalt
03. Molnár Ferenc ”Caramel" - Szállok a dallal
04. Oláh Ibolya: Hazám
05. Varga Feri & Balássy Betty - Egy bolond százat csinál
06. Tóth Vera - Mondd, miért pont ő?
07. Palcsó Tomi - Megfordult a világ
08. Bartók Eszter - Elefántos dal
09. Pál Tamás - Szükségem van rád
10. Szabó Eszter - Szerelemháború
11. Torres Dani & a Veni Styx - Három az egyben
12. Tóth Gabi - Vágyom rád
13. Puskás Peti - Bébi
14. Bálint Ádám & Dorina - Ez a szerelem
15. Pápai Joci - Ne nézz így rám

Bónusz dalok:
16. Csillagdal
17. Ne ébressz fel
18. Csillagokat látsz

(http://www.educafe.hu/index.php?cikk=10174)