Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMagyarország, maxi CD - 2006. december 8.
A Szeretem Magyarországot Klub keretében, az Egyesült Hangok előadásában
„Magyarország”
Kiadó: SonyBMG

Egyesült Hangok – Magyarország

A fantasztikus, jól ismert sikerdal rocktörténeti feldolgozása. Művészek az utcai erőszak ellen!

"A békés többség én vagyok" címmel a Szeretem Magyarországot Klub útjára indította országos képeslapküldő akcióját, melynek legfőbb célja a párbeszédre való vágy kifejezése és az erő- szak elutasítása az akcióhoz csatlakozók részéről. A kampány kiegészítő elemeként a már jól ismert Magyarország című dalt (korábban Oláh Ibolya előadásában, Geszti Péter magyar szövegével szerette meg az ország) az akcióhoz csatlakozott 30 vezető művész közösen elénekelte, és a dalhoz a résztvevők szereplé- sével klip is készült.
A rocktörténeti esemény ez, hiszen ennyi vezető sztár még soha nem énekelt együtt egy dalban - és ki tudja, fog-e valaha!

A felvételen hallható:
Adriana, Balázs Fecó, Bíró Eszter, Bródy János, Charlie, Cipő, Csipa (Hooligans) Hegyi Barbara, Jazz + Az: Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Keresztes Ildikó, Miklósa Erika, Novák Péter, Oláh Ibolya, Oroszlán Szonja, Pajor Tamás, Palya Bea, Péter Szabó Szilvia (NOX), Roy, Rúzsa Magdi, Somló Tamás, Szikora Róbert, Szolnoki Péter, Sztevanovity Zorán, Szulák Andrea, Yorgos, Zséda. A művészek honoráriumukat a magyar- országi árva gyerekek megsegítésére ajánlották fel. A CD külön- leges kivitelezésben, átlátszó korongformátumban, maxi tokban jelenik meg!


(http://www.mediamarkt.hu/Film_zene/cd.html)