Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKA Napló-titok - 2005. november
Fantasztikus történetek, amelyeket az élet írt
„Tiszadobtól Brüsszelig” (Hadas Kriszta)
Naplót írtak a Naplósok!
Azurák Csaba, Dorogi Gabriella, Hadas Krisztina, M. Kiss Csaba, Sváby András, Szalay Ádám, Vujity Tvritko riport-antológiája.

Kiadó:
ALEXANDRA
Terjedelem: 376 oldal
Kiadás éve: 2005
Magasság: 220 mm
Szélesség: 140 mm
Keménytáblás kötésű könyv.

Az ország legismertebb tévériporterei a tőlük megszokott őszinteséggel írtak legkedvesebb munkáikról, kedvenc szereplőikről, a számukra legfontosabb történetekről és a forgatások apró titkairól.
A Napló-titok című kötetben kudarcokról, sikerekről, megindító pillanatokról és mindarról szó esik, amelyet a nézők sok esetben nem láthatnak a képernyőn, mert nem odavaló vagy mert inkább egy naplóba kívánkozik.
A napló riporterei legizgalmasabb és legszemélyesebb forgatási élményeiket osztják meg az olvasókkal. Egyéni hangú írásaik révén különleges árnyalatokkal gazdagodnak a tévében már bemutatott összeállításokat, s miközben a kulisszák mögé pillantunk, megismerhetjük az igazi Napló-titkokat is.
Az egyedülálló könyvet az ország legnagyobb könyváruházában mutatták be maguk az írók, pontosabban a riporterek.
"Teljesen új műfajú próbálkozás könyvet írni, történeteket írni, ebbe a kötetbe beleírtuk saját magunkat is." - mondta az Aktív riporterének, Sváby András.

A könyv többek között Oláh Ibolya történetét is bemutatja - Hadas Kriszta tollából - a „Tiszadobtól Brüsszelig” című fejezetben.


(http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000109584)