Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKJóban rosszban - 2005.
Dalok az emberi kapcsolatokról
„Majd elfújja a szél”
Kiadó: Sony-BMG

A TV2 új, nagysikerű sorozatának albuma jelent meg, amely ugyanúgy, mint maga a műsor, az emberi kapcsolatokról, a barátságról, valamint mindennapjainkról szól.

Egy nagyon erős, műfajilag, zenéjében is többféle és kimondottan izgalmas kompilációt sikerült összehozni. A sorozat fõcímdalát a Megasztár-győztes Tóth Vera énekli (Jóban, rosszban), de szerepelnek itt más megasztárosok is: Szabó Leslie, Kandech Evelyn, aztán itt van a CD egyik leghúzósabb száma, a kitűnő Route66, amelyet Ganxta Zolee ad elő a „nagy hanggal”, Nagy Edmonddal,

no és a remek reagge, a MAJD ELFÚJJA SZÉL, OLÁH IBOLYA ÉS NOVÁK PÉTER DUETTJE.

A Presser- és LGT-féle zenei vonulatot több szám is képviseli (A csúnya fiúknak is van szívük, A barátság, Jóbarátok vagyunk) Presser Gábor, Somló Tamás, Karácsony János, Demjén Ferenc, Zorán előadásaiban, a bulizenék közül a Bon-Bon (Haverok, buli, szamba), Club 54 (Mégegyszer) említhető meg, vagy éppen a Noxtól a Százszor ölelj még. Az érzelmesebb dalokat képviseli Cserháti Zsuzsa és Roy duettje (Két bolond), a United (Nincs ősz), és a Hooligans nagy slágere, a Játszom is helyet kapott a CD-n.

(http://www.ujneplap.hu/index.php?apps=cikk&d=2005-06-06&r=246&c=410133)