Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK



Tiszadob - 2004. november 12-14.
Tiszadobi koncert, IBK találkozó

..A tiszadobiak örömére koncerteztünk is a kastélyban. Sokan voltak, kicsinek bizonyult a hely. Ott voltak az IBK-sok is, akik megértően, most az egyszer nem foglalták el az első helyeket. Képzeljétek, arra lettem figyelmes, hogy 7-8 éves gyerekek kívülről fújják dalaimat, együtt énekeltek velem.
Nagyon aranyosak voltak..”



A debreceni és a nyíregyházi előadás közti időt Ibolya és csapata Tiszadobon töltötte. Ez kiváló alkalom volt egy jó hangulatú találkozóra az IBolyKa Baráti Kör tagjaival, valamint egy rendkívüli koncertre a kastélyban, melyre a falu apraja-nagyja eljött.
A koncerten először szerepelt együtt vendégként Kandech Evelyn és Novák Péter. Minthogy Ibolya is remekelt, a tiszadobi közönségnek felejthetetlen élményt nyújtottak. Az IBK-sok a háttérből szemlélték az eseményeket, mint ahogy Májló, Ibolya kiskutyája is. Azért nem kell őket félteni, mindennél jobban szórakoztak...

(msmester, OIRO, 2004.11.20.)


..
Továbbra is minden rendben van velem, jót tesz nekem a sok munka. Nagyon sokat utazunk. Amikor kimegyek a színpadra és látom, mennyien várnak rám, nem érzek fáradtságot, inkább erőt, mit tőletek kapok.
Nagyon jó volt Tiszadobon, ahova azért is mentünk le, hogy lazítsunk, ismerjük meg egymást a zenészekkel, technikusokkal, segítőkkel. A csapatépítés jól sikerült. Sokáig fogunk még együtt dolgozni, fontos az egymás iránti bizalom, barátság. A tiszadobiak örömére koncerteztünk is a kastélyban. Sokan voltak, kicsinek bizonyult a hely. Ott voltak az IBK-sok is, akik megértően, most az egyszer nem foglalták el az első helyeket. Képzeljétek, arra lettem figyelmes, hogy 7-8 éves gyerekek kívülről fújják dalaimat, együtt énekeltek velem. Nagyon aranyosak voltak..

(Ibolya, 2004-11-19 11:35:47)


..
Délután két órakor, mint két megfáradt vándor érkeztünk meg, majd miután kifacsartam gyenge 40 liter vizet a ruháimból, elindultam üdvözölni az IBK többi tagját. Ez egyik teremben páran, köztük Ibolyával személyes beszélgetést folytattak. Nem akartam zavarni, de gondoltam azért csak beköszönök:) Jól tettem! Bár láthatott Ibolya már koncerteken, találkozókon, de még soha nem beszéltünk, mégis, mint régi ismerőst fogadott. Nagyon meglepett a velem szemben tanúsított közvetlensége, teljesen természetesen, felszabadultan viselkedett..

(Tomis, keménymag blog - részlet, 2004-11-24 22:06:48)